In 2022 komen er weer workshops

Icatya Sedney

is jullie Gids.

Een liefdevolle relatie met jezelf hebben is waar geluk om draait in haar beleving. Het lichaam ziet zij als een bron van informatie die ons helpt tot inzicht en helderheid te komen over onszelf.

Een unieke dansvorm gecombineerd met klankexpressie legt de nadruk op de verbinding met de wijze kracht van je lichaam. Vanuit die verbondenheid tot beweging en klank over te gaan, terwijl we ons laten inspireren door de rijkdom die al aanwezig is in onszelf.

Meditatief bewegen op swingende muziek, spelen met stemklanken en ervaren hoe jij  je energie kunt inzetten voor je eigen welzijn en persoonlijke groei.

Coronabeleid

Gevaccineerd of niet, je bent welkom. Toch is het fijn wel rekening te houden met het coronabeleid. Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen veilige gevoel, zodat we in gezondheid met elkaar samen kunnen zijn. Test jezelf van te voren.

Annuleringsvoorwaarden

Eenmaal ingeschreven gaan we ervan uit dat je aanwezig zal zijn op de workshop. Mocht annuleren toch nodig zijn, laat ons dat per e-mail weten. 24 uur  na inschrijving zijn de annuleringskosten: €15.