Centering Touch

De intuïtieve massage die je meeneemt op reis naar de helende kracht van je innerlijke stilte. 

Mijn subtiele doeltreffende aanraking hernieuwt je balans en vitaliteit en brengt je verhelderende inzichten.

 

De Centering Touch Massage.

Er wordt warme massageolie gebruikt in combinatie met een pure essentiële olie uit de collectie van doTERRA naar keuze.

De behandeling duurt circa 60 minuten.

Kosten: € 55,00

 

Voel jij je verloren of heb je het idee de verbinding met jezelf kwijt te zijn?

 

 

Gebeurt er veel in je leven en mis je even het overzicht?

 

 

Heb je een moeilijke tijd achter de rug en behoefte aan herstel van je balans?

 

 

Houd een levensvraag je bezig en wil je tot een helder inzicht komen?

 

 

Of heb je gewoon zin om jezelf te verwennen met een heerlijke, ontspannende massage?

 

bodyvoicing-center

Het centreren van je energie is wat je nodig hebt. Weer terugkomen bij jezelf, in je middelpunt. Je overgeven aan het moment en tot diepe ontspanning komen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Even uit de rivier van gedachten stappen en je verbinden met de stille natuurlijke kalmte van je innerlijke zelf.

Graag help ik jou om je energie te centreren. Mijn handbewegingen zijn zacht en stevig, subtiel en doeltreffend. Terwijl jij je overgeeft aan het moment, maak ik verbinding met je energie. Ik volg de innerlijke stromingen van je lichaam. Deze leiden mij automatisch naar de plekjes waar je energie niet zo lekker doorstroomt. In communicatie met de intelligentie van je lichaam kom ik erachter wat je lijf op dat moment nodig heeft en speel daarop in.

Als je bij mij op de massagetafel ligt, hoeft je even helemaal niets (te doen). Ontspan en laat alles voor wat het is. Deze subtiele handeling, die plaatsvindt in je geest, is jezelf toestaan je te ontspannen. Het is jouw keuze je ogen te sluiten en je over te geven aan je wens om tot diepe rust te komen. Gedachten verdwijnen naar de achtergrond en het domein van je innerlijke stilte wordt jouw koninkrijk. De innerlijke stilte is de plek van vrede waar de wereld niet bij kan. Het is de bron van pure levenskracht.

Ben je eenmaal weer afgestemd op je bron, kun jij je weer opladen. En in de tussentijd onderga je de subtiele, doeltreffende Centering Touch handtechniek, die los weekt wat los moet komen en afvoert wat jou niet meer dient. Het brengt verzachting in de spieren en kalmte in je hoofd. Je beleeft een hernieuwd gevoel van balans en vitaliteit. En het brengt je verhelderende inzichten.

    De Centering Touch Massage. Er wordt warme massageolie gebruikt in combinatie met een pure essentiële olie uit de collectie van doTERRA naar keuze.

    • De behandeling duurt circa 60 minuten.
    • Kosten: € 55,00