Lessen & Workshops

Wekelijkse lessen  *  Woensdag 19:30 -21:30 uur   *   Studio Meng te Den Haag

Een heel seizoen heb je de tijd om wekelijks te werken aan wat jij wilt realiseren. Wil je jouw fysieke en vocale mogelijkheden uitbreiden? Of kom je voor verdieping waardoor jij je beter in je vel gaat voelen en met zelfvertrouwen je stem durft te laten horen?

Zolang jij een voelbare reden hebt om de cursus te volgen, zijn er verborgen schatten om op te graven. Kostbare ervaringen die niet alleen een verrijking zullen zijn voor je manier van bewegen en stemgebruik , maar ook voor je persoonlijk groei en voortgang.

Mindful bewegen en ontdekken hoe je met focus en intentie je lichaam sterker maakt en je bewegingen expressiever. Ontgrendel de kracht die je hebt.

Mindful bewegen met je stem en ongedwongen je diepste gevoelens in creatieve klanken transformeren. Voel dat je vrij bent.

Mindful bewegen met elkaar en inspirerende Vocale Dans creaties laten ontstaan. Beleef de vreugde van het samen in het moment zijn.

BODYVOICING

De vocale dansmethode die je helpt een diepere verbinding met je stem en je bewegingen te creëren, waardoor jij je unieke creatieve expressie naar een nieuw niveau kunt tillen.

Mijn insteek is, werken aan de basis, want op een solide fundament kun je naar wens bouwen. De dansoefeningen helpen je een manier van soepel en geaard bewegen onder de knie te krijgen. Ik gebruik o.a. ervaringsgerichte anatomie om je al dansend bewuster te maken van je lichaam en zijn mogelijkheden. Ik daag je uit je mond te openen en geef je handvatten waarmee jij je adem lekker kunt laten stromen en je stem vrijer kunt laten klinken.

Het is mijn intentie om met mijn vocale dansmethode bij te dragen aan je vreugde voor dansen en zingen door je bewustzijn van kracht en verbondenheid uit te breiden en je te laten beleven hoe vrij je van nature bent.

Jij bepaalt waaraan je wilt werken en ik steun je daarbij een heel seizoen lang met mijn wekelijkse lessen. Heb je nog vragen, neem gerust contact met mij op.

De wekelijkse lessen vinden plaats op de woensdagavond. Je betaalt per blok van 8 lessen. Hieronder vind je nog meer praktische informatie.

Tijd:  
Inloop 19:15 uur   Start  19:30 – 21:30 uur

Blok 1   4 okt. 2023 t/m 22 nov. 2023
Blok 2   29 nov. 2023 t/m 31 jan.2024

Blok 3   7 feb. t/m 27 mrt. 2024
Blok 4   3 apr. t/m 22 mei 2024

Blok 5  29 mei t/m 17 juli 2024

Kosten per blok   € 110,00

Losse les   € 17,50

Draag kleding waarin jij je gemakkelijk en vrij kunt bewegen. Neem evt. een flesje water mee en een handdoek. Er wordt kruidenthee geserveerd en soms met wat lekkers erbij.

De ontmoeting is in een prachtige ruime zaal met een goede akoestiek.

Locatie:   
Studio Meng,
Helmerstraat 140 2H
2513 SC Den Haag

Tram 17  of 3 vanaf Den Haag CS of HS – halte Elandstraat
(3 minuten lopen)

Betaald parkeren

“Vreugde heeft het vermogen om alle obstakels weg te nemen en juist alles aan te trekken wat je nodig hebt.”

Boeddhistische wijsheid