Hallo,

Mijn naam is Icatya Sedney. Op deze pagina ga ik alvast een stukje van mezelf met je delen.

Op een blauwe maandag werd mij de vraag voorgelegd: wat is je passie? Ik antwoordde met een twinkeling in mijn ogen, “Mijn passie is ‘volledig leven’ en ik gebruik mijn talenten om daaraan vorm te geven.” De persoon die de vraag stelde, keek mij met lichte verbazing aan en zei, “Oké uh ja, dat kan ook.” Het is leuk om te zien hoe mensen reageren als je een beetje anders dan doorsnee denkt.

Is er meer voorbij de horizon? Wie ben ik? Wat doe ik hier op aarde? Hoe kan ik zodanig met mezelf en het leven omgaan dat ik moeiteloos mijn dingen voor elkaar krijg? Waar gaat een onderwerp in de kern over? Hoe los ik problemen gemakkelijk op? Dit zijn vragen typerend voor iemand wiens passie ‘volledig leven’ is.

Leven is creëren wat past bij jouw uniciteit. Leven is ontdekken wie jij in potentie bent. Leven is denken in de richting van je verlangens die onvoorwaardelijk goed voelen.

Het was op een zwerftocht, opzoek naar innerlijke rust, dat ik een intuïtieve aanwijzing opvolgde en op een dag aanklopte bij de organisatie Art of Living. Men verwelkomde mij met open armen. Het was thuiskomen voor mij. Ik noemde hen mijn nieuwe vrienden en was daar voor ruim 5 jaren kind aan huis. Nog steeds kan ik met een warm hart aan die tijd terugdenken, want ik mocht daar volledig mezelf zijn en mezelf opnieuw ontdekken.

In deze periode groeide mijn interesse voor volledig leven. Ik kwam in contact met de kracht van de stilte en ontdekte de fascinerende binnenwereld van zowel het lichaam als van de geest (het domein van de gedachten en gevoelens). Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik wilde alleen maar meer en meer van mijn ‘binnenste zelf’ leren kennen.

De wonderbaarlijke wereld van ons innerlijk…, ik raak niet uitgekeken. Wat mij aantrekt, is de smaak van het nieuwe, de vrijheid om gewoon je eigen impulsen te volgen en te vertrouwen op je intuïtie. Het is een moedig besluit om af te wijken van de gebaande paden, om de druk van sociale zekerheden weg te halen en om de eigen koers te varen. Maar juist door mijn geïnspireerde verlangens serieus te nemen, ervaar ik dagelijks meer duidelijkheid over wie ik ben en wat mijn reden van bestaan is. Een andere bijzondere bijkomstigheid, is het kunnen inzien waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren.

Het doel, van welke creatie dan ook, is genieten van een voldaan gevoel.

Ik vind het gewoonweg heerlijk om naar hartenlust vrij te creëren.  Dat allemaal in dienst van mijn evolutie, waarvan anderen weer kunnen profiteren. In mijn beleving is ‘volledig leven’ genieten van de vrijheid om te leven zoals het jou wordt ingegeven en de dingen te doen die jij leuk vindt om te doen.

In mijn hart bloeien mijn talenten een voor een open – dansen, zingen, schrijven, spirituele coaching, masseren, vocale dans (en in potentie nog veel meer). Bodyvoicing, mijn levenswerk, is geboren uit de samenbundeling van de energieën van mijn talenten. Met mijn passie als inspiratie, hou ik de boel levendig en in ontwikkeling.

We hebben ieder onze eigen verlangens, onze eigen levenslessen, onze eigen meningen. Ik respecteer en waardeer deze uniciteit, want juist dit ‘anders zijn’ maakt het leven zo kleurrijk, veelzijdig en inspirerend. Hoe meer verschillen, des te meer mogelijkheden. Toch hebben we ook treffende overeenkomsten. We beschikken ieder over een lichaam, geest en ziel. Hun functies en vermogens zijn voor ons allen gelijk. En aan de basis zijn we allen vibrerende energie en onderhevig aan de universele wetten.

Het is mijn intentie, met het aanbod van Bodyvoicing, bij jou het bewustzijn te wekken voor de basisfuncties van je lichaam, geest en ziel, opdat jij kunt genieten van de vrijheid te manifesteren wat jij persoonlijk wilt en wat onvoorwaardelijk goed voelt.

Liefdevolle groeten,

Icatya Sedney