Bodyvoicing Guidance

“ If you want to change your life, you have to change your mind.” – Wallace Wattles

 

Ken je dat gevoel ook?

Je hebt een drempel bereikt en bent ontevreden over de gang van zaken in je leven. Het enige wat je nog wilt, is het roer omgooien en een andere koers varen. En dan niet zomaar een andere koers…welnee! Het liefst zou je in het ‘oog van de storm verblijven’ en van daaruit je leven overzien en navigeren. Wat zal er dan gebeuren in je omgeving als jij in harmonie en vrede leeft met jezelf? Wat zal het dan voor je betekenen om vreugde en liefde te ervaren zonder afhankelijk te zijn van iets of iemand?

 

Spirituele zelfbewustwording

Wist jij dat je dagelijks en regelmatig gebruik maakt van je innerlijke krachtbron? Het zijn die momenten dat jij je goed voelt, dat alles wat je doet soepel verloopt. Meestal is het goede-gevoel-moment iets dat je overkomt. Hoe zal het zijn, als je zelf  kunt bepalen wanneer jij je goed voelt? Dat kan.

Als je werkelijk iets wilt veranderen in je buitenwereld, dan zul je eerst veranderingen moeten doorvoeren in hoe jij denkt en voelt over de dingen in het leven. Dit proces heet spirituele zelfbewustwording en leidt jou langs het pad van harmonie en vrede naar emotionele onafhankelijkheid en vrijheid. Hier spreken we over een vorm van vrijheid die niemand van je af kan pakken.

 

Samen onderweg naar vrijheid

De eerste stap naar vrijheid begint bij jezelf. Hoe ga jij om met je eigen gedachten en gevoelens? Weet jij hoe krachtig het vermogen “aandacht geven” is? Met welke intentie pak jij de dingen aan? Alhoewel jij als schepper van je eigen werkelijkheden zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je in je leven maakt, is er voor al het andere altijd hulp. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Heb jij behoefte aan iemand die met je mee wandelt en je zo nu en dan wakker schudt door je een spiegel voor te houden? Dan kan ik persoonlijke begeleiding bieden en extra ondersteuning.

Met respect voor jouw uniciteit

Jij staat aan het stuur. Ik schijn graag extra licht op jouw levenspad met mijn lantaarn van wijsheid en ondervinding. Door met regelmaat te bespreken wat jou zoal bezighoudt en hoe jij jezelf hierbij voelt, kunnen we ons buigen over de veranderingen die voor jou noodzakelijk zijn om door te voeren.

  • Je leert kijken naar jezelf en voelen wat er in je lichaam gebeurt.
  • Je leert signalen herkennen en luisteren naar je innerlijke begeleiding.
  • Je verwerft Inzichten over jezelf en het leven, die je zelfvertrouwen een boost geven en je sterk en moedig maken.

Samen zullen we getuige zijn van de wonderbaarlijke ontvouwing van jouw levensverhaal.

Kosten?

Het eerste consult staat in het teken van wederzijdse kennismaking. Alleen als er over en weer voldoende vertrouwen bestaat, gaan we verder. De vergoeding van mijn geleverde diensten gebeurt in overleg met jou.