Aanbevelingen

Openbaring

Na al onze gesprekken kon ik zelf ervaren hoe het voelt. Het was precies zoals je het omschreven had. Prachtig! Het was een hele openbaring zo in contact met mezelf te komen. Heel intens met mezelf en de groep bezig te zijn. De inleiding naar het moment toe was heel ontspannen met een vleugje humor. Dit zou ook op scholen geïntroduceerd moeten worden. Dank voor deze prachtige ervaring.

Diana Mormon

Verrijking

Icatya heeft een mooie energie en neemt je mee op een reis, waarin de bewustwording van je lichaam centraal staat. Door haar enthousiasme en manier van vertellen leer je bewuster verbinding te maken met je lijf en daarmee ook met jezelf. Deze workshop heeft mij verrijkt.

Marloes van de Kemp

Voelt Natuurlijk

Ik was heel nieuwsgierig naar je workshop, geen idee wat me te wachten stond. Ik vond het idee al helemaal leuk dat ik jou in een andere rol dan dat ik je ken, zou ontmoeten. En wat heb je het prachtig gedaan. Zo mooi dat je een route en een manier om je uit te drukken hebt gevonden en dat je dat ook nog eens kan overbrengen op een ander. Je neemt in alle rust de leiding over de groep zonder overheersend te zijn. Je zorgt ervoor dat iedereen zich vertrouwd voelt om zich te uiten en wat van zichzelf te laten zien.  Ik vond het heel bijzonder om een beweging vanuit de ‘centraballen’ in te zetten, in plaats vanuit de spieren, waardoor je als vanzelf gaat bewegen. Dat voelt heel natuurlijk en ziet er heel natuurlijk uit. Wanneer je het combineert met je stem, ontstaat er een groter geheel. Ik vond het een heel prettige workshop en kan iedereen aanraden kennis te maken met Bodyvoicing.

Yo Meijer

Logopediste

Relaxed

Ja, ik vond jouw workshop wel relaxed. Zen! En jij hebt heel duidelijk aanwijzingen gegeven, met goede opdrachten. Het was verrassend en bijna therapeutisch. De muziek was goed en de lunch erg lekker. Ik heb geleerd om de klank van mijn ziel binnen in mij te zoeken. Zoals jij weet in een Afrikaanse dansworkshop is er meer energie en vuur. En nu was het een nieuwe, fijne en rustige ervaring voor me.

 

Rosa Maria

Danseres

Ultieme verbinding

Een Bodyvoicing workshop? Voor mij een geheel nieuw fenomeen waar de toelichting van Icatya direct resoneerde in lijf en mind. Hier moest ik bij zijn… Met gepaste spanning, nieuwsgierigheid en enthousiasme reed ik zondag 20 juni jl. naar Rijswijk om deze workshop bij te wonen! Wat ik ervaren heb, is de ultieme verbinding in en met mijzelf en tevens in de groep, de weergaloze fijne, bijzondere, liefdevolle leiding van de ‘juf’ met een behoorlijke dosis kennis en ervaring.  Hoe bedoel je weer aangeraakt dat body, voice en mind onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een genot om hier de basis van te mogen leren en ervaren! Body, mind and voice roepen om meer…

 

Debby van den Beemt

Directie-secretaresse

Voortreffelijk

Ik deed mee met jouw so called Bodyvoicing! Wat een ervaring om op deze totaal nieuwe aanpak zo dicht bij jezelf te komen. Dank voor je meer dan voortreffelijke coaching om door visualisatie, interne processen te benoemen en deze te koppelen aan auditieve kreten waardoor het loslaten van fysiek vastgezette patronen automatisch volgde. Dank je dat ik mee mocht maken dat jij je droom in de buitenwereld gestalte mocht geven. Leef je droom! In respect en met liefde wens ik jou meer van het onvoorspelbare.

 

Emile Ratelband

NLP deskundige