Op Locatie

“Deel met mij je wensen en we stellen een prachtige workshop samen.”

Is er een speciale gelegenheid die jij wilt vieren?

Wil je de teamgeest op de werkvloer optimaliseren?

Wil je je eigen programma verlevendigen met een workshop op maat?

Laten we elkaar ontmoeten in jullie vertrouwde omgeving. Ik creëer voor jullie een speelruimte waar eenieder met plezier ongedwongen nieuwe aspecten van zichzelf kan ontdekken.

De Bodyvoicing Methode wordt ingezet om je hoofd vrij te maken van stress, lekker in je vel te voelen, het lef te hebben om je stem te laten horen en lekker soepel te bewegen met meer beheersing.

Een Bodyvoicing Dance workshop is als een ontdekkingsreis. Het brengt je dieper in contact met jezelf, maakt je bewuster van de mogelijkheden van je lichaam en er is ruimte om je eigenheid te laten zien in samenspel met de andere reisgenoten van de groep. Niet alleen de gezondheid en welzijn van het individu krijgt de aandacht, ook die van de teamgeest en het samenwerkingsverband.

 

Bodyvoicing Dance

Ontdek de swingende mix van Afrikaanse dans, lichaamswerk, meditatie, ervaringsgerichte anatomie en vocale expressie.

 

Het heeft een unieke bewegingsmethode gebaseerd op de kennis van het lichaam, de speelsheid van het dansen, het sublieme effect van focus met intentie en de helende werking van stemklanken.

 

 

Dat betekent voor jou:

Een hoofd vrij van stress

Je voelt je lekker in je vel.

Je durft je stem te laten horen.

Je beweegt soepeler met meer beheersing.

Je kunt geven zonder te verliezen.

En het spelende kind in jou mag er zijn.

Interesse in een workshop Bodyvoicing op maat?

Icatya komt graag langs als gastdocent. Dat geldt zowel voor particulieren als bedrijven. In overleg wordt er een datum geprikt en eventuele wensen of een thema besproken.

Details van de workshop

Prijs in overleg

Vanaf 10 personen

Duur 2.5 of 4 uur

Reviews

*****

“De workshop Bodyvoicing was erg verrassend. We leerden vanuit klanken mee te bewegen op het ritme dat ontstaat en vervolgens werd de klank weer beïnvloed door het ritme. Icatya weet heel goed uit te leggen en de focus te leiden. Ze begeleidt de groep heel duidelijk en zeker. Het was een hele fijne ervaring!”

Fay ten Berge

*****

“Ik word mij steeds bewuster hoe belangrijk het is verbinding te hebben met andere mensen en zie steeds meer in dat er toch een aantal mensen zijn die dit ook niet heel makkelijk kunnen. Maar dat sfeer en aanmoediging voor mij belangrijk zijn en maken dat ik over die drempel kan stappen en verbinding kan maken. Dit is wat ik in de workshop mij meer bewust ben geworden.”

Gonne Dees

*****

“Dankzij deze workshop kreeg ik meer contact, meer verbinding met mijn lichaam. Het bewegen van je lichaam ging als vanzelf onder de deskundige begeleiding van Icatya. Het vrije kind in mij kwam naar boven en ik heb enorm genoten.”

Hellen Boomsma