Op Locatie

 “Deel met mij jouw wensen en we stellen een prachtige workshop samen.”

Interesse in een workshop Bodyvoicing op maat?

“De intuïtieve dansvorm gecombineerd met klankexpressie”

De natuur zit in ons. Bewust aanwezig zijn in je lichaam verbindt jou met de natuur, die als levenskracht in je circuleert. Inspirerende muziek, natuurlijke bewegingen en spelen met stemklanken zijn manieren om je levenskracht te ervaren en te benutten. Een toost op jouw gezondheid en welzijn. Een uitnodiging om nieuw licht op jezelf te schijnen en je bewustzijn uit te breiden

We nemen een meditatief moment om uit ons hoofd te komen en onze energie te verspreiden door het hele lichaam. We duiken in het lichaam en ontdekken op swingende muziek hoe de verschillende lichaamsdelen harmonisch samenwerken en wat je daarvan kan leren.

Is er een speciale gelegenheid die jij wilt vieren?

Wil je de teamgeest op de werkvloer optimaliseren?

Wil je je eigen programma verlevendigen met een workshop op maat?

Een Bodyvoicing workshop als een groepsontdekkingsreis. Het brengt je dieper in contact met jezelf, maakt je bewuster van de mogelijkheden van je lichaam en er is ruimte om je eigenheid te laten zien in samenspel met de andere reisgenoten van de groep. Niet alleen de gezondheid en welzijn van het individu krijgt de aandacht, ook die van de teamgeest en het samenwerkingsverband.

Deze Intuïtieve dansvorm gecombineerd met klankexpressie laat je de zoetheid van het leven weer proeven.

Interesse in een workshop Bodyvoicing op maat?

Icatya komt graag langs als gastdocent. Dat geldt zowel voor particulieren als bedrijven. In overleg wordt er een datum geprikt en eventuele wensen of een thema besproken.

Details van de workshop

Prijs in overleg

Vanaf 10 personen

Duur 1.5 tot 3 uur

Reviews

*****

“De workshop Bodyvoicing was erg verrassend. We leerden vanuit klanken mee te bewegen op het ritme dat ontstaat en vervolgens werd de klank weer beïnvloed door het ritme. Icatya weet heel goed uit te leggen en de focus te leiden. Ze begeleidt de groep heel duidelijk en zeker. Het was een hele fijne ervaring!”

Fay ten Berge

*****

“Ik word mij steeds bewuster hoe belangrijk het is verbinding te hebben met andere mensen en zie steeds meer in dat er toch een aantal mensen zijn die dit ook niet heel makkelijk kunnen. Maar dat sfeer en aanmoediging voor mij belangrijk zijn en maken dat ik over die drempel kan stappen en verbinding kan maken. Dit is wat ik in de workshop mij meer bewust ben geworden.”

Gonne Dees

*****

“Dankzij deze workshop kreeg ik meer contact, meer verbinding met mijn lichaam. Het bewegen van je lichaam ging als vanzelf onder de deskundige begeleiding van Icatya. Het vrije kind in mij kwam naar boven en ik heb enorm genoten.”

Hellen Boomsma