Missie

“ Vanuit het midden sta je in contact met alles en iedereen wat voor jou belangrijk is.”

 

In harmonie met je innerlijke krachtbron

Ik had een droom. Ik wist alleen een lange tijd niet hoe mijn droom vorm te geven met mijn artistieke talenten…tot die ene dag in 2005. Ik stond voor een muur in het ayurvedisch centrum van Art of Living waarop stond geschreven: Health is more than the absence of a disease. It’s being established in the Self. De drang te willen weten wat hij bedoelde met deze quote, was de impuls waarmee de ontluiking van mijn spiritueel bewustzijn begon.

Toen het kwartje uiteindelijk viel, besefte ik welke taak mijn leven zou beheersen. De ultieme wens om in dit leven volledig in bloei te staan en een voorbeeld te zijn van goddelijke schoonheid, kracht en weelde, deed het vuur in mij ontbranden. Ook al wist ik toen niet wat deze wens allemaal met zich mee zou brengen, de gedachte alleen al – een leven in tune met de vibratie van mijn Innerlijke Zelf – gaf mij vleugels.

De innerlijke Zelf staat voor onuitputtelijke bron van pure energie. Het kent vele namen, zoals ziel, hogere zelf, goddelijk bewustzijn, vibrerend wezen enz. Mijn voorkeur gaat uit naar de naam: innerlijke krachtbron.

Een Innige relatie

Wat maakt deze onuitputtelijke bron van pure energie zo bijzonder en groots?

  • Het is je positie van waaruit je evenwichtig kunt voelen, denken en handelen.
  • Het is je rustpunt van waaruit je overzicht hebt op je leven en helder en doelbewust kunt handelen
  • Het is je centrum waar jij je compleet voelt en één bent met alles en iedereen.
  • Het is je stekkie waar vertrouwen heerst over angst.
  • Het is je hulplijn waar je alle antwoorden vindt op vragen die voor jou belangrijk zijn.
  • Het is je veilige haven waar vrede heerst, onrust oplost en het goede gevoel zegeviert.
  • Het is je innerlijke tuin waar je kunt genieten van de ontvouwing van je wensen.
  • Het is je innerlijke gids, die precies weet langs welke weg je met de minste weerstand succesvolle resultaten binnenhaalt.
  • Het is een excellent gevoel dat altijd tot je beschikking staat.

Deze waarden, die gekoppeld zijn aan jouw grootsheid, kun ook jij herkennen, leren kennen en slim benutten. Dat lukt je door je bewust af te stemmen op de energietrilling van je innerlijke krachtbron. Juist als je in tune bent met je krachtbron kom je meer over jezelf te weten, ga je begrijpen waarom de dingen gaan zoals ze gaan, bouw je aan een innige relatie met de essentie van wie je bent.

Voor wie

Kies jij voor harmonie en vrede in je leven? Zou je de kracht van je lichaam en stem beter willen benutten? Wil je, in verbinding met je innerlijke waarheid, jezelf ongedwongen kunnen uiten? We dragen graag een steentje bij aan je spirituele zelfbewustwording.

 

Bodyvoicing is de reis naar binnen voor een rendez-vous met je innerlijke krachtbron.

Ons aanbod helpt jou bij het afstemmen van je menselijk bewustzijn op de frequentie van je onuitputtelijke bron van pure energie.

Ons credo

Je aandacht verplaatsen van buiten naar binnen, om van binnenuit in evenwichtig contact te staan met buitenwereld en alles wat belangrijk voor jou is.