Missie

Verbinding   *   Vrijheid   *   Inspiratie   *   Vreugde   *   Groei

Alles wat we willen weten over onszelf, ligt besloten in onze energieveld, dat puur bewustzijn is. En via ons lichaam hebben we toegang tot deze schatkamer.

Waarom Bodyvoicing?

Ooit bij stilgestaan hoe jij hebt leren lopen als ukkepuk? Voor zover het bekend is, bestaan er geen scholen waar je kunt leren lopen. En niemand in je omgeving heeft jou ooit verteld hoe dat moet. Je deed het allemaal op eigen kracht. Je vertrouwde volledig op de aanwijzingen die jij van binnenuit kreeg. Intuïtief kwam jij in beweging en maakte jij jouw verlangen om te kunnen lopen waar.

Hoe en wanneer dat bewustzijn van onze intuïtie op de achtergrond is geraakt, doet er niet toe. Wat vele malen interessanter is, is het hervinden van het vertrouwen in dat authentieke gevoel dat ons onvoorwaardelijk begeleidt naar de realisatie van onze dromen.

In verbinding met ons lichaam kunnen we deze intuïtieve “wijze innerlijke kracht” ontmoeten en slim leren inzetten om ons leven te verrijken.

Dit betekent wel, dat we op een nieuwe verfrissende manier naar ons lichaam gaan moeten kijken. Dus laat de ideeën over een zondig, zwak en ouder wordend lichaam varen. En begin het lichaam te bewonderen als een sterk, soepel en vitaal onderdeel van ons mens-zijn, ongeacht de fysiek mogelijkheden.

Bodyvoicing Dance is de intuïtieve dansvorm gecombineerd met klankexpressie. Er is een unieke vocale bewegingsmethode en er zijn eenvoudige oefeningen met heldere aanwijzingen. Ze zijn speciaal ontworpen om – afgestemd op de flow van intuïtie – je lichaamsbewustzijn uit te breiden, je gevoel van welzijn te vergroten en een meester te zijn van je eigen energie