In verbinding met je ware macht

Wanneer lichaam, geest en ziel in balans zijn met elkaar, voelen we onze levenskracht stromen. We voelen ons goed en beleven onszelf als een Eenheid. Deze gewaarwording geeft ons de moed en de energie en het zelfvertrouwen om de dingen te doen, die wij het liefst willen en ons geluksgevoel strelen. Dit emotioneel goed voelen is het teken dat jij in verbinding bent met je Natuurlijke staat van Welzijn. In dit pure gevoel van welbevinden zit onze ware macht. De macht om te genieten in het moment. De macht om boven negativiteit uit te stijgen. De macht om ervoor een ander te zijn zonder jezelf weg te cijferen. De macht om je hartenwensen moeiteloos te realiseren.

Het pad van Authentieke Welzijn leidt ons naar de beleving van onze ware macht. Macht is het vermogen waarmee we de dingen voor elkaar krijgen. Ware macht doet zich gelden wanneer jij keuzes maakt, waarmee jij je energie zodanig in banen kunt leiden, dat een actie gunstig uitpakt voor jou en je medewezens. In balans zijn met de vibratie van deze Wijze Innerlijke Kracht, zie ik als de essentie van het leven.

.

 

Het pad van Authentieke Welzijn

 

Werk aan Innerlijk Balans.  Breid je Zelfbewustzijn uit. Beleef de Eenheid die je bent.

“Nu ben jij het, die nog naar de warmte van de zon verlangt. Straks ben jij de zon, die altijd zal schijnen en eventuele donkere wolken met een knipoog zal doen verdwijnen.”

Plezier hebben in je eigen groeiproces

Niet altijd voelen we de eenheid die we zijn. Niet altijd voelen we ons goed. Toch hebben we altijd de keuze om dat Innerlijk Balans te hervinden, terug te keren naar dat goede gevoel en in tune te zijn met ons Authentieke Welzijn.

Het startpunt is ons lichaam. Via lichaam- en stembewustzijn openen we de deuren naar diepere lagen van ons wezen. Daarnaast verdiepen we ons in de kracht van gedachten, in de sublieme taak van emoties en in de voordelen van onze Wijze Innerlijke Kracht. Een verrassende ontdekkingsreis vol inzichten, die ons stimuleert ons Zelfbewustzijn uit te breiden. De inzichten, die ons toevallen, gaan ons zeker helpen met het doorvoeren van positieve veranderingen in onze houding, ons gedrag en in onze manier van bewegen.

De rode draad is, plezier hebben in de dingen die we doen. Het is ontzettend leuk om spelenderwijs nieuwe aspecten van onszelf te leren kennen, technieken aan te leren, vaardigheden te ontwikkelen en onze overwinningen met elkaar te delen. Het speelse element maakt het leerproces gezellig, stukken gemakkelijker en heel effectief.

 

 

De vreugde beleven van de Eenheid die we zijn.

In vrijheid kunnen handelen wanneer we Innerlijk in Balans zijn.

Ons groeiproces vieren bij elk stukje uitbreiding van ons Zelfbewustzijn.

Dit is waar het bij Bodyvoicing om draait.