Missie

Wat is het middelpunt van mijn bestaan? Deze vraag stuurde mij op pad. Ik had de klok horen luiden maar wist niet waar de klepel hing, totdat ik mijn aandacht naar binnen keerde en een kijkje nam in de binnenwereld van mijn lichaam. Er opende zich een nieuwe wereld voor mij. Een wereld die je met het blote oog niet kan zien maar wel degelijk aanwezig is. Ik ben op reis en beleef bijzondere en leerzame avonturen die leiden naar fysieke ontspanning, emotioneel balans, mentale helderheid en spiritueel bewustzijn.

 

 

Je innerlijke wijsheid is het middelpunt

vanwaar je in verbinding staat met alles om je heen.

Dit is de filosofie van Bodyvoicing.

 

Je innerlijke wijsheid is je grootste kracht. Het is altijd aanwezig en 24/7 tot je beschikking. Het leek mij heel slim om van de relatie met mijn innerlijke wijsheid prioriteit nummer één te maken. Dus door er een gewoonte van te maken dat ik mij afstem op mijn innerlijke wijsheid met alles wat ik doe. Waarom?

 

Het is je ‘rots in de branding’ waardoor jij je veilig voelt en met vertrouwen door het leven kunt gaan.

 

 

Het is je levensbron waaruit je dagelijks energie kunt putten zo vaak jij wilt.

 

 

Het is je innerlijke danspartner, die jou feilloos begeleidt op de flow van het leven.

 

 

Het is je raadgever, die weet hoe jij in moeilijke tijden boven negativiteit uit kunt stijgen.

 

 

Het is je Universele Ik, die precies weet wie jij bent en wat jij nodig hebt om te leven naar je dromen.

 

Bodyvoicing betekent,

Uiting Geven aan het Samenspel tussen Lichaam, Geest en Stem.

 

Op één lijn staan met je innerlijke wijsheid, betekent naadloos in verbinding staan met alles wat voor jou belangrijk is en jou absoluut een goed gevoel geeft. Deze kunst kun je leren.

Destijds, als Afro-Caribische dansdocent, wilde ik mijn cursisten helpen bewuster vanuit hun centrum te dansen. Deze opdracht werd uteindelijk een persoonlijke missie: terug naar het rustpunt in mezelf. Uit deze opdracht is Bodyvoicing geboren. De holistische benadering, die jou terugbrengt in de kern van je kracht, zodat jij vrij door je leven kunt dansen en zingen.

Laat zien en horen wie jij werkelijk wilt zijn, los van oordelen en verwachtingen van anderen én van jezelf.

 

Ik wilde heel graag mijn grootste kracht ontmoeten. Toen het voor mij zover was om de reis te maken, nam ik het concept Bodyvoicing mee als plattegrond. Onderweg begon ik aan mijn zelfverwezenlijking te werken, ontkiemde het concept Bodyvoicing en bloeide het open.

Op een goede dag drong het besef tot mij door dat ik nooit verder was gekomen dan het heden. In het heden gebeurt het allemaal en elke keer wanneer ik in stilte ben of gehoor geef aan een diep verlangen en op mijn intuïtie vertrouw, heb ik een ontmoeting met mijn grootste kracht, die de wijsheid zelve is.

Icatya Sedney